Overslaan naar content

Digital Sales

Hybride
 • Gent, België

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Digital Sales professional die ons team komt versterken. Als ideale kandidaat heb je een eerste werkervaring in telesales, en beschik je over uitstekende communicatievaardigheden. Zet je volledig in, laat je potentieel zien, dan staan de deuren open voor een mogelijke doorgroei naar Sales Manager. 


Jouw takenpakket:


 • Actief benaderen van potentiële klanten om onze diensten en producten aan te bieden (Microsoft Business Central, onze eigen Add-ons en PIM), dit doe je telefonisch (3 dagen/week). De uitdagingen of trends die je hoort tijdens deze gesprekken, bespreek je met de marketing collega’s, samen zetten jullie de juiste acties uit (LinkedIn campagnes /mailingcampagnes, webinars,..).
 • Je helpt mee om ons CRM-systeem (Microsoft Dynamics) up to date te houden, je vult de data correct aan en plant vervolgtaken bij de juiste collega’s. Via verschillende bronnen waaronder “Sales Navigator” verrijk en versterk je onze database om zo nog kwalitatievere en succesvollere telefoongesprekken te doen (2 dagen/week)
 • Je komt terecht in het Sales & Marketingteam waar je nauw samenwerkt met onze Marketing om samen de juiste lijsten en acties uit te zetten om de sales te vergroten. Rapporteren van je (verkoop)resultaten en feedback doe je aan de Sales & Marketing Manager.

Vereisten

 • Je beschikt over een bachelor of master, afgestudeerd in een Marketing gerelateerde opleiding, dan heb je zeker een extra troef.
 • Je hebt bij voorkeur reeds een eerste werkervaring, ervaring met telesales is zeker een pluspunt.
 • Jouw enthousiasme en gedrevenheid zijn opvallend; deze eigenschappen versterken jouw natuurlijke overtuigingskracht en maken je een dynamische aanwinst voor ons team.
 • Je bent proactief en neemt initiatief; je anticipeert op klantbehoeften en neemt actief stappen om kansen te identificeren en oplossingen te bieden.
 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect en hebt daarnaast goede kennis van het Frans en Engels, wat essentieel is voor de communicatie met onze potentiële klanten in België.
 • We zijn op zoek naar iemand die zich voltijds kan inzetten voor de functie, met een minimale beschikbaarheid van 80%.


Wat wij bieden:


 • Een competitief salarispakket met een uitgebreid pakket van extralegale voordelen, inclusief 32 verlofdagen.
 • Een moderne werkomgeving in het centrum van Gent, uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, inclusief ondergrondse parking, jouw belacties doe je ongestoord in één van onze comfortabele pods.
 • Er zijn veel kansen op professionele groei en carrièreontwikkeling binnen ons bedrijf. Je begint als Digital Sales met een sterke focus op telefonische prospectie, als je jouw potentieel volledig laat zien kan je na verloop van tijd promoveren tot Sales Manager waar je zelf de klanten bezoekt om onze dienstverlening voor te stellen. We verwachten wel dat je jouw opvolger helpt opleiden en begeleiden 😊.
 • We zijn een dynamisch team en we hebben een bedrijfscultuur die innovatie en persoonlijke groei stimuleert. We organiseren regelmatig een "Lunch & Learn" en “Powerhours” waar we elkaar motiveren en van elkaar leren. Elk kwartaal komen we allemaal samen voor onze kwartaalvergadering, gevolgd door een leuke activiteit en een gezellig diner.
 • Jouw opleiding volg je in ons hoofdkantoor in Nederland, hier leer je naast onze producten ook over onze sales aanpak.


Interesse?


Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen bij een innovatief bedrijf dat jong talent waardeert en ondersteunt? Solliciteer dan snel. Wij kijken ernaar uit om te zien hoe jij GAC Business Solutions kunt versterken met jouw drive en expertise!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar