Skip to content

Power Platform Specialist

Gent, België

Functieomschrijving

Ben je gepassioneerd door Microsoft Power Platform? Ben je sterk in het in kaart brengen van de behoeften van je klant en hen te helpen bij een succesvolle Implementaties? Dan ben jij wie we zoeken!


Wie zijn wij

GAC Business Solutions is een groeibedrijf, gevestigd net bij het binnenkomen in de mooie stad Gent en is een zusterbedrijf van het Nederlandse GAC. GAC begeleidt organisaties in hun proces van digitale transformatie en dat doen we op basis van Microsoft software (Business Central). Wij werken met een hecht team in een warme sfeer waar onze medewerkers belangrijk zijn en zich steeds kunnen bijscholen en doorgroeien. Ons gevarieerd team bestaat uit verschillende leeftijden met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Om de groepssfeer en groepsdynamiek hoog te houden, hechten we belang aan het connecteren met elkaar en daarom organiseert ons feestcomité regelmatig informele events en gezamenlijke activiteiten.Onze opdrachtgevers bestaan uit kmo’s, middelgrote en grote organisaties verdeeld over uiteenlopende branches.Wat doe je
Als Power Platform consultant bouw je  aan digitale maatwerkoplossingen voor onze klanten. Door gebruik te maken van het beste binnen Microsoft Power Platform, zorg jij ervoor dat onze klanten kunnen innoveren en digitaal accelereren.  Je krijgt energie van organisaties onder de loep te nemen en aan de hand van proces automatisatie slimme applicaties te ontwikkelen met als resultaat: de beste gebruikerservaring.

Samen met de klant ontdek je hun behoefte, je doet dit door hen mee te nemen in de wereld van het Powerplatform op een inspirerende manier.
  • Op basis van verschillende workshops zorg je voor het functioneel en technisch ontwerp dit door de wensen van de klant te vertalen en uit te werken
  • Je bent verantwoordelijk voor het testen van de geïmplementeerde oplossing dit steeds in samenspraak met de klant
  • Je blijft op de hoogte van de nieuwigheden en past deze toe bij onze klanten
  • Je werkt mee in de verschillende fases van een project, van presales tot implementatie en nazorg.


Wat bieden we
GAC heeft de dynamiek, flexibiliteit en spirit van een rasecht groeibedrijf gecombineerd met de kracht en ruggesteun van een sterke groep en een sterk uitgebouwd en ervaren team.  Je kan van op de eerste rij de Business Central evoluties meevolgen. Je krijgt de kans om je kennis stelselmatig uit te breiden via diverse aangereikte trainingen.

 • Je kan er een functie opnemen met een zeer uitgebreid en divers takenpakket, waarbij je een key-rol zal spelen binnen de organisatie
 • Een experten-rol met impact en visibiliteit
 • Je maakt deel uit van een mensgerichte onderneming die je graag mee helpt zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en privé. Je werkt met glijdende werktijden, de nieuwste vormen van flexibel werken en de mogelijkheid om  van thuis te werken.
 • In lijn met jouw ervaring is een salarispakket voorzien met een uitgebreid gamma aan extralegale voordelen.


Vereisten

Wie zoeken we

Ben jij een analytisch sterke persoon die ervan houdt om resultaten neer te zetten? Kan je reeds terugvallen op een ruime ervaring of inzicht in een Power Platform?  Heb je daar bovenop kennis van interne processen zoals bijvoorbeeld logistiek of finance? Dan is dat mooi meegenomen! We zoeken een echte problemsolver en teamplayer. We houden van positieve gepassioneerde mensen die van aanpakken weten.

 • Je bent in het bezit van een diploma bachelor of gelijkgesteld met ervaring
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als functioneel analist of als developer en je kent de ins en outs van Power Automate en Power Apps;
 • Je haalt er voldoening uit om een technisch complexe onderzoeks- en analysefase te verzorgen
 • Het doorlopen van het volledige implementatieproces schrikt je niet af
 • Je kan gestructureerd, zelfstandig & ordelijk werken
 • Je deinst niet weg voor het zoeken van antwoorden en bijt je vast tot er een oplossing kan geboden worden
 • Je kan vlot communiceren in duidelijke en heldere taal binnen alle lagen van de organisatie
 • Je bent niet bang om naast Nederlands ook in het Engels te communiceren

of

Apply with Indeed onbeschikbaar