Skip to content

Service desk specialist

Gent, België

Functieomschrijving


Heb jij zin om je in de wereld van ERP-implementaties & Microsoft Dynamics te begeven? Bied je graag hulp samen aan je collega’s en onze klanten om tot een oplossing komen? Heb je interesse in ERP-pakketten? Heb je een analytische aanpak? En je bent iemand die blijft zoeken tot je een oplossing vindt? Dan ben jij wie wij zoeken!

Wie zijn wij

GAC Business Solutions is gevestigd net bij het binnenkomen in de mooie stad Gent en is een zusterbedrijf van het Nederlandse GAC. GAC begeleidt organisaties in hun proces van digitale transformatie en dat doen we op basis van Microsoft software. Wij werken met een hecht team in een warme sfeer waar onze medewerkers belangrijk zijn en zich steeds kunnen bijscholen en doorgroeien. Ons gevarieerd team bestaat uit verschillende leeftijden met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Om de groepssfeer en groepsdynamiek hoog te houden, hechten we belang aan het connecteren met elkaar en daarom organiseert ons feestcomité regelmatig informele events en gezamenlijke activiteiten. Onze opdrachtgevers bestaan uit kmo’s, middelgrote en grote organisaties verdeeld over uiteenlopende branches.


Wat doe je?

Samen met de collega’s van je team ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse support aan onze klanten. Je staat je in voor de ondersteuning van onze gebruikers. Dit doe je door een verantwoordelijkheid op te nemen voor het aannemen, analyseren en afhandelen van gebeurtenissen zoals incidenten, aanpassingen, enz., Dit vraagt een diepgaande kennis en is meer dank enkel eerste lijnproblemen aanpakken:

  1. Je analyseert de gelogde problemen en tracht deze zo veel mogelijk op lossen. Indie nodig coördineer je deze verder naar de collega’s van devlopment (planning, prioriteit, toewijzing, opvolging).
  2. Je overlegt met je collega’s en met je klant om een zo passend mogelijke oplossing te kunnen bieden;
  3. Je analyseert bestaande toepassingen en bent in staat de problemen op te sporen en een voorstel tot optimalisatie neer te leggenWat bieden we

Je krijgt bij ons een uitdagende job aangeboden in de IT-Consultancy sector met een afwisselend takenpakket. Dit omvat zowel gefocust werken thuis of op kantoor, als aan de slag gaan bij je klant en intensief samenwerken. Wij bieden een competitief loonpakket aan met heel wat extralegale voordelen. Dit bestaat onder andere uit maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering. Je hebt glijdende uren waarbij thuiswerk mogelijk is. Je komt terecht in een enthousiast en collegiaal team dat je met open armen ontvangt en opleidingen biedt. Hoewel we sterk groeien, blijven we vasthouden aan onze horizontale structuur met veel aandacht voor work-life balance. Hard werk wisselen we regelmatig af met leuke activiteiten en ontspanningsmogelijkheden zoals oa. sporten, familie-BBQ, friday-drinks,....

Vereisten

Wat zoeken we

Ben jij een analytisch sterke persoon die ervan houdt om resultaten neer te zetten? Kan je reeds terugvallen op enige ervaring met een ERP-pakket? Dit mag gerust langs de kant van de gebruiker zijn. En daarbij heb je kennis van interne processen zoals bijvoorbeeld logistiek of finance? Dan is dat mooi meegenomen! We zoeken een echte problemsolver en teamplayer. Je bent niet bang om direct met de klant in contact te komen en jouw oplossingen en voorstellen duidelijk te communiceren.

  • Je bent in het bezit van een diploma bachelor of gelijkgesteld met ervaring.
  • Je hebt een streepje voor als je kennis hebt van webservices en API’s, systeemarchitectuur en infrastructuur.
  • Je hebt een goed inzicht in verschillende bedrijfsprocessen met betrekking tot oa productie, logistiek of finance en de bijbehorende ERP-transacties.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar