Overslaan naar content

Stage

Op locatie
 • Gent, België

Functieomschrijving

Stage bij GAC Business Solutions BV

Wij bieden een uitdagende stage aan binnen ons bedrijf. Tijdens deze stage krijg je de kans om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren professionals en krijgt de mogelijkheid om te werken aan interessante projecten.

 • Je krijgt de kans om te werken binnen een afdeling die past bij jouw interesses en studieachtergrond.
 • Je wordt betrokken bij verschillende projecten en krijgt de mogelijkheid om mee te denken en te werken aan oplossingen.
 • Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technologieën en tools.
 • Je krijgt de mogelijkheid om te leren van ervaren professionals en je netwerk uit te breiden.

Wij zoeken een gemotiveerde en leergierige stagiair die zich wil ontwikkelen binnen ons bedrijf. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je veel kunt leren en jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie zijn wij

GAC Business Solutions, een scale-up in Gent, vormt een onderdeel van GAC, te Nederland en van de groep 'The Digital Neighborhood'. Bij GAC België draait alles om innovatie en technologische vooruitgang.

Als leverancier van geavanceerde Microsoft Dynamics 365 oplossingen, staan we aan de voorhoede van het automatiseren van bedrijfsprocessen. Ons productaanbod omvat gespecialiseerde oplossingen zoals Dynamics 365, Product information management en Power Platform afgestemd op de unieke behoeften van diverse sectoren zoals zorg, groothandel, productie, IT en detailhandel.
GAC België onderscheidt zich door een warme, hechte bedrijfscultuur, met een sterke focus op de ontwikkeling van onze collega's en het continue up to date zijn van de allerlaatste technologie.

Deze investering onderstreept het geloof in alles collega's hun potentieel en draagt bij aan zowel persoonlijke als professionele groei. Het feestcomité speelt een sleutelrol in het bevorderen van een dynamische groepssfeer door regelmatig informele evenementen en activiteiten te organiseren.

Dit draagt niet alleen bij aan een plezierige werkomgeving, maar stimuleert ook samenwerking en creativiteit binnen het team.


Wat bieden we
Dynamisch & Innovatief Werkklimaat
: Ervaar de energie en groeimogelijkheden van een echt groeibedrijf, versterkt door de stabiliteit en ondersteuning van een gerenommeerde groep. Je staat in de frontlinie van de nieuwste Business Central ontwikkelingen en bent onderdeel van een sterk, ervaren team.

Continu Leren & Ontwikkelen
: Grijp de kans om je vaardigheden voortdurend te verrijken. Bij ons krijg je toegang tot een scala aan trainingen en leermogelijkheden om je expertise uit te breiden en up-to-date te blijven in je vakgebied.

Centrale Rol met Diversiteit
: Verwacht een uitdagend takenpakket waarin je een sleutelrol speelt. Bij ons krijg je de kans om je stempel te drukken, zichtbaarheid te verwerven en je als expert te onderscheiden.

Balans Werk & Privé
: Wij begrijpen het belang van een gezonde werk-privébalans. Profiteer van flexibele werktijden, moderne vormen van flexwerk, en de optie om vanuit huis te werken, zodat je jouw professionele en persoonlijke leven in harmonie kunt brengen.

Aantrekkelijk Salaris & Extra's
: Jouw inzet en ervaring worden beloond met een competitief salaris, aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. Wij zorgen ervoor dat jouw bijdrage wordt gewaardeerd, niet alleen in je werk maar ook in je totale beloningspakket.


Vereisten


Stage bij GAC Business Solutions

 We waarderen je belangstelling voor ons bedrijf en zijn benieuwd naar je achtergrond en interesses.

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in ERP- en PIM-implementaties, zijn we op zoek naar stagiairs die een sterke basis hebben in relevante studierichtingen. Enkele van de studierichtingen die wij relevant achten voor een stage bij GAC Business Solutions zijn:

 • Informatica
 • IT
 • Business Information Management
 • Management Information Systems
 • Software Engineering
 • Industriële Ingenieurswetenschappen
 • Operations Management
 • Marketing
 • Logistiek
 • ....

Daarnaast hebben we graag mensen in ons team die pro-actief zijn, verantwoordelijkheid kunnen nemen en een teamplayer zijn.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar