Overslaan naar content

De GAC Study Club

Kom tijdens de blok en examenperiodes studeren bij GAC Business Solutions in de Zuiderpoort. Vanaf 27/12 tot 2/2 stellen we onze bureau's ter beschikking voor studenten die op zoek zijn naar een aangename plaats op samen te studeren.

 Onze openingsuren zijn van 9u-17u Wij bevinden ons op verdieping 3 in het Atrium deel van het gebouw (4S). 

Het is er steeds stil én proper. Kobe De Smet

Afspraken

Onze study Club zal open zijn van 27 december tot en met 2 februari.

Inschrijven kan via volgende link: Detail bloklocatie | Stad Gent Aankomst-, vertrekuren en pauzes

Het kantoor bevindt zich op de Gaston Crommenlaan 4S verdieping 3. 

Aankomst wordt verwacht om 9u. We sluiten om 17u

Studenten die met de fiets komen kunnen deze in de fietsparking plaatsen (-1). Deze is te betreden via de fietsingang die naar beneden gaat (ingang: Henri Joseph Reystraat). 

Studenten die met de auto komen kunnen deze parkeren in de grote ondergrondse parking onder het kantoorgebouw (ingang: Henri Joseph Reystraat). Deze parking is echter betalend (12 euro/dag). 

Pauzes worden (liefst) genomen in het atrium zelf (gelijksvloers). Deze kunnen ook plaatsvinden in de keuken naast de studieruimte. Hier wordt er echter wel verwacht dat jullie stil zijn aangezien deze ruimte rechtstreeks verbonden is met meetingruimtes en werkplekken. 

Jullie zijn vrij pauzes te nemen wanneer jullie wensen, echter is het belangrijk om de stilte te bewaren zodat anderen niet gestoord worden.  

Normaal gezien zijn de deuren enkel te openen met badges. De deuren naar jullie ruimte zal echter altijd open zijn om 9u. Jullie hoeven hiervoor geen badge te gebruiken. 

Op het gelijkvloers van het gebouw zijn er voldoende gelegenheden om eten en drinken te kopen moesten jullie dit nodig achten. 

Materiaal & Ruimtes

In de studieruimte is er een maximale capaciteit van 16 personen. Dit betekent dat, wanneer de inschrijvingen vol zijn, er niemand meer bij kan en mag. Dit wederom om rust, stilte en veiligheid te garanderen. 

Keuken kan gebruikt worden voor water en koffie te verkrijgen. Tassen en glazen mogen ook gebruikt worden.

In het hele gebouw is er Wifi en elektriciteit aanwezig dat jullie te allen tijde mogen gebruiken.  

Studie- en bijkomend materiaal dienen jullie zelf mee te brengen. Jullie kunnen geen laptop, scherm, muis of headset bij ons verkrijgen. 

Op het einde van de dag laten jullie jullie studeerstation proper achter door alles mee te nemen en in de vuilbak te doen. Het gebruikte materiaal om te drinken bergen jullie op in de vaatwasser, dit om de volgende dag terug met propere tassen te kunnen beginnen. 

ons kantoor

de locatie

  • Vlot bereikbaar aan de afrit in Gent

  • Ontspanningsruimte

  • Diverse faciliteiten op de site

Address Gaston Crommenlaan 4S

Verdieping 3, 9050 Gent