Overslaan naar content

Support Specialist

Gent, Belgi뀠2.500 - € 4.000 per maand

Functieomschrijving


Ben jij een held in het oplossen van problemen en houd je ervan om technische uitdagingen aan te gaan? Heb jij zin om je vast te bijten in ERP implementaties & Microsoft Dynamics, Business Central Dan ben jij wie wij zoeken!

Wat doe je

Samen met de collega’s van je team ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse support aan onze klanten. Je staat je in voor de ondersteuning van onze gebruikers. Dit doe je door verantwoordelijkheid op te nemen voor het aannemen, analyseren en afhandelen van gebeurtenissen zoals incidenten, aanpassingen, enz.,

  1. Je analyseert de gelogde problemen en tracht deze zo veel mogelijk op lossen. Indien nodig coördineer je deze verder naar de collega’s van development (planning, prioriteit, toewijzing, opvolging).
  2. Je overlegt met je collega’s en met je klant om een zo passend mogelijke oplossing te kunnen bieden;
  3. Je analyseert bestaande toepassingen en bent in staat de problemen op te sporen en een voorstel tot optimalisatie neer te leggen

In deze functie is het telefonisch aannemen en registreren van tickets zeer miniem! Je bent een echte partner voor je klanten, zowel technische vraagstukken als advies tot optimalisaties behoren tot jouw kennis.


Wat bieden we

Je krijgt bij ons een uitdagende job aangeboden in de IT-Consultancy sector met een afwisselend takenpakket. Wij bieden een competitief loonpakket aan met heel wat extralegale voordelen. Dit bestaat onder andere uit maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering. Je hebt glijdende uren waarbij thuiswerk mogelijk is, ook deeltijds werken is zeker mogelijk. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om te groeien (certificering, training, webinars en kennisdeel sessies), omdat we jouw potentieel net zo waardevol vinden als jouw huidige vaardigheden. Je komt terecht in een enthousiast en collegiaal team dat je met open armen ontvangt en opleidingen biedt. Hoewel we sterk groeien, blijven we vasthouden aan onze horizontale structuur met veel aandacht voor work-life balance. Hard werk wisselen we regelmatig af met leuke activiteiten en ontspanningsmogelijkheden.

Wie zijn wij

GAC Business Solutions is gevestigd net bij het binnenkomen in de mooie stad Gent en is een zusterbedrijf van het Nederlandse GAC. GAC begeleidt organisaties in hun proces van digitale transformatie en dat doen we op basis van Microsoft oplossingen. Wij werken met een hecht team in een warme sfeer waar onze medewerkers belangrijk zijn en zich steeds kunnen bijscholen en doorgroeien. Om de groepssfeer en groepsdynamiek hoog te houden, hechten we belang aan het connecteren met elkaar en daarom organiseert ons feestcomité regelmatig informele events en gezamenlijke activiteiten.

Onze opdrachtgevers bestaan uit kmo’s, middelgrote en grote organisaties verdeeld over uiteenlopende branches.

Vereisten


We zoeken jou als...

Je wil voor elk probleem een oplossing vinden! Sterker nog, jij ziet kansen waar anderen problemen zien. Je vindt het prettig om anderen te kunnen helpen en wil er tegelijkertijd voor zorgen dat problemen zo min mogelijk voorvallen. Je bent klantvriendelijk en servicegericht, zelfs als je met je verkeerde been uit bed bent gestapt (en laten we eerlijk zijn, dat gebeurt ons allemaal wel eens).

Ook al los je het probleem misschien niet direct op, je vindt het belangrijk de klant tijdig en volledig te informeren over de status van een ticket. Je weet hoe belangrijk een klant dit vindt!

Hiervoor beheers je het volgende:

  • Je bent in het bezit van een diploma bachelor of gelijkgesteld met ervaring
  • Je hebt kennis hebt van Microsoft applicaties of ERP-paketten
  • Je hebt een goed inzicht in verschillende bedrijfsprocessen met betrekking tot oa productie, logistiek of finance
  • Je kan gestructureerd, zelfstandig & ordelijk werken.
  • Je deinst niet weg voor het zoeken van antwoorden en bijt je vast tot er een oplossing kan geboden worden.
  • Je kan vlot communiceren in duidelijke en heldere taal naar gebruikers toe;
  • Je bent niet bang om naast Nederlands ook in het Engels te communiceren.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar